Swans & Crosses

CO-WORKINGSPACE

Swans & Crosses is een coöperatieve werkplaats in het hartje van Brugge waar verschillende ambachtslieden hun werk tot uiting laten komen. Een eigenzinnig pareltje in de Brugse binnenstad. Laat je onderdompelen in een unieke sfeer en geniet tijdens je knipbeurt van een heerlijke koffie ter plaatse gebrand. Laat een uniek juweel maken door de goudsmid of laat een kunstwerk zetten door de tattooeur. Vier verschillende karakters en ambachten bundelen de krachten om elkaar te versterken. Zo maken we samen en toch elk apart onze eigen dromen waar. 

Private Tattoo

@RenkoEdge werkt aan de achterzijde van het gebouw in alle sereniteit aan de meest unieke tatoeages. Hij is bekend om zijn neo-traditional stijl. Elke tatoeage is uniek en vraagt heel wat voorbereidend tekenwerk. Het is dan ook met deze reden dat hij enkel op afspraak werkt.  Voor een afspraak of info stuur je best een mailtje naar renko.edge@gmail.com.

Barbershop

@Barkoffsbarbershop voorziet zijn klanten  met veel liefde en vakmanschap van de beste traditionele snijbeurt. Ook onze barbier werkt op afspraak om vervelende wachttijden te voorkomen. Bekijk dus zeker even of er nog plaats is voor je binnenspringt, dat doe je hier.

Koffiebranderij

@dees.koffie brand  in Swans&Crosses zijn specialty koffie tot de perfecte boon. Tevens voorziet hij elke klant van de perfecte koffie en geeft hij maar wat graag advies over hoe je die ook thuis kan zetten. De koffiecorner is open van woensdag tot zaterdag van 13u tot 17u.

Jewelry

@MoonwakeJewelry heeft als goudsmid een unieke stijl ontwikkeld die ruw en toch heel elegant is. Ze zit graag met je samen om te kijken hoe ze jouw juweel persoonlijk kan maken. Er is altijd een collectie juwelen beschikbaar die je kan bekijken via haar persoonlijke webshop.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie over cookies vind je in ons privacybeleid.