Swans and Crosses

creative collective

Swans and Crosses is een uniek creatief collectief waar diverse ambachten samenkomen onder één dak, gelegen in het hart van Brugge.

Laat je verzorgen door onze barbier, ervaar onze vers gebrande koffie, ontdek de juwelencollectie van onze goudsmid, en laat een tattoo plaatsen door onze tatoeëerders. Swans and Crosses is de plek waar vakmanschap en creativiteit elkaar ontmoeten, en waar elke bezoeker iets unieks kan vinden.

Tattooing

@RenkoEdge 
Tekeningen in een new traditionele stijl gezet door Renko. Voor een afspraak of info stuur je best een mailtje naar renko.edge@gmail.com.

@Mrtnq_tt 
Black and grey tattoos geinspireerd door donkere mythes zijn haar favoriet, daarnaast neemt Martinique ook walk-ins aan. Voor een afspraak kun je haar bereiken via instagram.

Barbershop

@Barkoffsbarbershop voorziet, met veel liefde voor het vak, zijn klanten van traditionele knipbeurten.

Ook onze barbier Jens werkt op afspraak om wachttijden te voorkomen. Bekijk dus zeker even of er nog plaats is voor je binnenspringt, dat doe je hier.

Koffiebranderij

@Dees.koffie brand  in Swans&Crosses zijn specialty koffie tot de perfecte boon. Tevens voorziet hij elke klant van de perfecte koffie en geeft hij maar wat graag advies over hoe je die ook thuis kan zetten.
De koffiebar is open op woensdag en donderdag van 13u tot 18u.

Jewelry

@MoonwakeJewelry heeft als goudsmid een unieke stijl ontwikkeld die ruw en toch heel elegant is. Ze zit graag met je samen om te kijken hoe ze jouw juweel persoonlijk kan maken.
Soemeh haar diverse collectie stukken zijn in onze zaak te verkrijgen en online via haar website.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie over cookies vind je in ons privacybeleid.